Locatie, Steenwijk, NL
+31629421929
info@mensdierwelzijn.nl

Een onbezorgde dag..

Of even het ziek zijn vergeten?

Vele Nederlanders zijn dierenliefhebbers, maar als ze ziek of oud worden, wordt de mogelijkheid om bij dieren in de buurt te komen vaak ontnomen.

Of kan het dan toch?

Even een onbezorgd moment in de nabijheid van dieren, je even niet ziek of eenzaam voelen? Fysiek, mentaal of sociaal een oppepper nodig? Een wens?

Een bezoek van de mini Appaloosa paardjes (gestippelde paardjes van 90 cm of kleiner) kan wellicht meehelpen deze wensen uit te laten komen!

Gezien de huidige wetenschap de positieve effecten van dieren op mensen onderkent, zet ik mij hier graag voor in.


Mag ik mij even voorstellen ik ben Nynke Woerts en ben werkzaam als verpleegkundige. Daarnaast heb ik de HBO opleiding AD Service, Zorg & Welzijn afgerond, met als afstudeer onderzoek ‘Dieren in de gezondheidszorg’. De overweldigende positieve ervaringen die ik heb mee gemaakt tijdens de praktijk met de mini paardjes, mocht ik mee nemen ter onderbouwing van de studie. Hierop gebaseerd heb ik nu mijn eigen onderneming ‘Mens, Dier & Welzijn. Dit houd in dat we op visite komen (de mini paardjes en begeleiding) bij de bewoners, cliënten en patiënten. Jong en oud genieten van deze bezoekjes. Gegarandeerd dat dit geweldige positieve effecten zal opleveren bij iedere instelling, organisatie, school of gewoon thuis.

Hoera!! We zijn genomineerd voor de AD top talent van 2020! Zie hier de video. Onderdeel van NHL Stenden Hogeschool